Veteranbilar till uthyrning i Skåne

Bröllopskörningar i Malmö, Lund, Helsingborg och Skåne

BRÖLLOPSKÖRNING I SKÅNE

I Skåne finns det många underbara ställen att gifta sig på. Landskapet har en fin natur överallt och många smultronställen där ni kan förgylla känslan av ett underbart bröllop som är helt och hållet till er ära.

Malmö

Malmö är staden med mycket kultur och en härlig natur både i staden och utanför, som är väl lämpad att göra stopp för att fotas med er hyrda transport.
Hyr veteranbil och fotas vid slottsträdgården, eller hyr sportbil och stanna vid Turning Torso med Öresundsbron i bakgrunden.
Vi på bilförmedlingen har många olika transporter i området som kan hjälpa er att göra dagen perfekt. Bl.a. har vi den vita Rolls Roycen, BMW 502 Barockängel, T-ford, Chevrolet och många andra veteranbilar och sportbilar. Ni har även möjlighet att hyra er egen yatch för upp till 12 personer.

Lund

Lund är en studentstad med den ståtliga Domkyrkan i centrum. Ett stenkast därifrån ligger den botaniska trädgården med massor av fina träd och blommor.
För ert bröllop i Lund kan ni hyra en klassisk bil från oss. Att hyra en sportbil för det chica bröllopet eller hyra en veteranbil för det magiska bröllopet är även de några av alternativen vi erbjuder er. Ni väljer vad ni vill ha för bil och tema för ert bröllop. Bilar som finns att välja på är bl.a Jaguar, Daimler, VW veteran, BMW, Chevrolet och Cadillac.

Helsingborg

I centrum av Helsingborg har ni de berömda trapporna som leder upp till Kärnan. Nedanför Kärnan finns det vackra Rådhuset med statyn av Magnus Stenbock framför, och bara ett stenkast därifrån finns Den vackra Sankta Maria kyrkan. Fredriksdal, Paulsjö skog och Sofiero är ståtligt med sin vackra natur för ett bröllop eller fotografering. Ni tar er lätt från ett ställe till ett annat genom att hyra veteranbilar såsom Rolls Royce, Jaguar, BMW eller Chevrolet. Häst och vagn för bröllop vore väl en romantisk touch, eller varför inte hyra en sportbil och ta er till dessa underbara platser för ert bröllop.

Ängelholm

I gamla flygvapenstaden Ängelholm finns det flera fina transporter att hyra. Närheten till den vackra stranden Råbocka, Klitterhus och Vejbystrand en bit utanför med sina fina omgivningar. Rönne Å som slingrar sig igenom Ängelholm bjuder på en fröjd för ögat.
Hos oss på Bilförmedlingen kan du välja på att hyra en sportbil eller hyra en klassisk och veteranbil så som en T-Ford eller en Rolls Royce om ni vill åka själva som brudpar och/eller med närmsta brudföljet genom de fina omgivningarna. Här finns även möjligheten att hyra en Londonbuss för hela ert sällskap.

Landskrona

Citadellet och Landskrona slott i mitten av centrala Landskrona ligger ståtligt med sin fästning och park från 1500-talet. Det är som klippt och skuret för ett bröllop. Här kan du åka i en underbar bil som T-Ford, Buick, Cadillac, Jaguar eller MGB Roadster. Låt chauffören ta hand om er och luta er tillbaka och njut av varandra.

Båstad

Tennisstaden Båstad bjuder på vackra hus och vacker natur i och runtomkring Båstad. Åk i en klassik bil så som en Cadillac Cabriolet längs Italienska vägen, stanna till i Norrvikens trädgård för fotografering. Eller hyr en veteranbil t. ex. en Rolls Royce att åka i längs bukten med sina fina omgivningar.

Ystad

I pionjärstaden Ystad för film, finns det många vackra byggnader från det typiska skånska bebyggelsen genom tiderna. Det finns flera bevarade byggnader som är mycket gamla, t. ex. Pilgrändshuset från 1480-talet. Hyr häst och vagn för bröllop att åka med längs smågatorna genom Ystad och förbi dessa gamla byggnader och ta bröllopsbilder med dem i bakgrunden.

Simrishamn

I centrala Simrishamn reser sig kyrkan St. Nicolai där man tvistar om när den är byggd. Man tror att vissa delar är byggda från tidig medeltid. Att hyra veteranbil och stanna utanför portarna till St. Nicolaikyrkan för att ha sin bröllopsceromoni skulle vara magiskt om man vill ha ett traditionellt bröllop. Att hyra klassisk bil och åka på de kullerstenlagda gatorna i Simrishamn ger en viss känsla. Eller varför inte hyra en limousine för större sällskap.

Kristianstad

Staden med lång militär bakgrund, en garnisonstad som nu har gjort om de gamla kasernerna till högskola. Den heliga Trefaldighetskykan ståtar med sin prakt i staden. Hyr veteranbil för ert bröllop att åka i till ceremonin och till mottagningen där era gäster tar emot er för att fira er väldigt speciella dag. I bröllopsbilen som ni hyrt genom oss kan ni njuta av er stund när chauffören tar er till de olika stoppen längs vägen.

Hyra vetranbil till bröllop i Skåne
Back to top