Bröllopskörning i Östergötland

Uthyrning av sport och veteranbil till bröllop, student och bal

HYR VETERANBIL FÖR BRÖLLOP ELLER STUDENT I ÖSTERGÖTLAND

Vi på Bilförmedlingen kan erbjuda bröllopstransport i fantastiska bilar som är helt efter er unika smak. Ska ni ha ett tema på bröllopet, varför inte välja bilen, transporten efter detta tema med. Hyr en klassisk bil till bröllop och åk till de ställen man valt ut med ett glas bubbel i handen medan chauffören tar hand om er.

Vet ni inte vilken bil ni ska välja är det en klassisk bil för bröllop som gäller och den hittar ni hos oss.

Att komma till slutet av sitt hårda arbete i skolan. Att äntligen känna att man har nu läst klart på gymnasiet. Den känslan är speciell.

Många väljer att gå på bal och att antingen själv eller ihop med kompisar åka i en klassisk bil eller en limousine för att fira att dagen då de ska ta studenten närmar sig. När sedan dagen för student kommer är känslorna på högsta nivå, och att hyra en veteranbil eller en sportbil för att åka i och anlända hem blir pricken över i.

Vi erbjuder körningar i hela Östergötland oavsett om ni bor i Linköping, Norrköping, Motala, Söderköping, Finspång eller några fler orter så har vi en bil för er.

Att få känna lyxen kan ni hyra en veteranbil genom oss och ha er egen chaufför som verkligen gör att er dag blir precis allt ni önskat er. Tänk att få unna sig detta på dagen med stort D.

Här är några av de veteranbilarna vi kan erbjuda i Linköping. Jaguar S type, Rolls Royce, Mercedes, Limousine, Ford mustang, eller Corvette.

I Norrköping kan ni hyra Cadillac, BMW 502 Barockängel, eller Limousine.

Vi på Bilförmedlingen hjälper er att hitta den bil eller transport ni önskar för den lilla eller stora festen eller bröllopet.

Bröllopsbil till uthyrning
Back to top