Bröllopstransport i Småland

Uthyrning av veteranbil, häst och vagn och limousine till bröllop

BRÖLLOPSKÖRNING I SMÅLAND

Att hyra bil i för ert bröllop, er student eller speciella dag ger er det där alldeles extra ni behöver för er dag. Tänk er att sitta ner i en bil ni valt och njuta av färden på vägen till allt det fina som ska ske på er dag. Att njuta av stunden, titta ut på vad som passerar utanför fönstret som en fantastisk natur eller fina byggnader, parker och underbar skärgård.
Överraska era gäster när ni kommer åkandes i ett alldeles speciellt fordon för dagen.

Jönköping

Fina Jönköping ligger vid Vättern som har fina naturställen som Vätternstranden att stanna vid. Finns även många parker och naturreservat.Jönköping är känt för sina tändssticksfabriker som var aktiva här en gång i tiden och ett stopp vid museet Tändsticksmuseet eller Kleva gruva där man brör koppar kan bjuda på det lilla extra till bröllopsfotona. Att ha med den klassiska bil ni hyrt genom oss på bröllopsfotona blir ett annorlunda inslag i bröllopsfotograferingen. Eller varför inte stanna vid ruinen Brahehus, eller köra till Gränna utanför.

Växjö

Växjö var under medeltiden en känd mötesplats. Platser som är fina att ha sitt bröllop på är den fina domkyrkan, eller varför inte komma till Linne parken för ett av stoppen med för den hyrda veteranbilen eller limousinen. Att hyra häst och vagn för ert bröllop kan vara ett romantiskt alternativ och vi har just det perfekta hästekipaget att erbjuda i Växjö.

Kalmar

Att gifta sig eller ha sin fest i Kalmar gör att man kan välja på många ställen att vara och åka i sin klassiska bil. Några av smultronställena i Kalmar är Kalmar slott, Ölandsbron och många av de olika parkerna. På Bilförmedlingen kan ni hyra Mercedes Adenauer Cab, Klassisk Londontaxi och många andra trevliga fordon.
Värnamo och Västervik är några andra ställen vi kan erbjuda bröllopstransporter, studentbilar eller limousiner till festen.

Goda råd

På vägen till ert bröllop kan det var en bra ide att stanna och ta bilder någonstans för att föreviga er dag. Även efter ceremonin kan det finnas utrymme för att ta de fina bilderna i naturen eller i innerstaden på en speciell plats ni valt. Prata med er chaufför och bestäm plats för tagning av era bilder.
Ni vill ha den där perfekta dagen som ni drömt om, och att få lite tips och idéer innan kan vara ett sätt för er att bestämma vad just ni vill ha för att dagen ska bli så bra som möjligt.

Veteranbil att hyra för bröllop
Back to top