Hyra limousine

LIMOUSINE ATT HYRA FÖR BAL, BRÖLLOP OCH FEST

Lyxa till det och boka en limousine genom Bilförmedlingen! Vit limousine eller svart limousine? Eller varför inte boka en förlängd Hummer? Ja, det finns många användningsområden för limousiner t. ex. bröllop, bal, student, event, möhippa, svensexa eller varför inte en tur till casinot. Tänk dock på att om du vill hyra en limousine för bal eller behöver limousineservice på nyår då måste du vara ute i mycket god tid eftersom de limousiner vi har snabbt blir uppbokade. Det finns limousiner i många olika utförande att hyra så var noga med att läsa i beskrivningen på respektive limousine. På bilderna nedan visas en Hummer som man kan hyra i Malmö eller i Stockholm. De här bilarna är rymliga och har all tänkbar utrustning.

Bilförmedlingen är Sverige största register för denna typ av uthyrning.

Limousine uthyres
Limousine uthyres

Limousine är en typ av lång lyxbil. Karakteristiskt för limousiner är att de är längre än vanliga bilar (förlängda karosser). Oftast är färgen helsvart eller vit men andra färger som grå eller blå förekommer också. Ursprungligen byggdes limousiner av klassiska bilmärken som Daimler, Rolls Royce, Bentley men på senare tid har fler typer byggts. Bland annat finns en limousinevariant av den amerikanska jeepen Hummer från USA. En klassisk limousine har också tonade rutor i bakre delen så att man inte skall kunna se den kändis som färdas i den.

Tyska bilmärken, såsom Audi och BMW, har ofta med ordet limousine i modellbeteckningen. På tyska betyder det dock inte limousine utan helt enkelt att det rör sig om en helt vanlig bil i sedanutförande. Det som i Sverige kallas limousine heter på tyska Stretch-Limousine. En limousine har alltid chaufför och rikligt med utrustning för sina passagerare som air condition, stereo, dvd, champagne, bar, neonljus och stjärnhimmel.

Limousine uthyres
Limousine uthyres
Back to top