Hyra veteranbil i Stockholm

Uthyrning av klassisk och sportbil till bröllop, student, foto / event

BRÖLLOPSKÖRNING I STOCKHOLM

Att hyra bil i Stockholmsområdet för ert bröllop, er student eller speciella dag ger er det där alldeles extra ni behöver för er stora dag. Tänk er att sitta ner i en bil ni valt och njuta av färden på vägen till allt det fina som ska ske på er dag. Att njuta av stunden, titta ut på vad som passerar utanför fönstret som en fantastisk natur eller en ståtlig stadskärna i innerstaden.
Överraska era gäster när ni kommer åkandes i ett alldeles speciellt fordon som ni hyrt genom Bilförmedlingen www.bfm.nu.

Bröllopskörning med den för dig fantastiska bilen

Har ni äntligen bestämt det där datumet för er dag att gifta er? Med den personen som ni tycker är helt underbar och betyder så mycket för er?
Då är det något alldeles speciellt att hyra en veteranbil, en häst och vagn eller en limousine till ert bröllop, eller varför inte hyra en sportbil?
Vi på Bilförmedlingen kan erbjuda er transport till bröllop i fantastiska bilar som är helt efter er unika smak. Ska ni ha ett tema på bröllopet, varför inte välja bilen, transporten efter detta tema med.
Vet ni inte vilken bil ni ska välja är det en klassisk bil för bröllop som gäller och den hittar ni hos oss.
Hos oss finns ett urval av bilar såsom Rolls Royce, Lincoln Zephyr, Chevrolet, Chrysler, A-Ford, Mercedes, Cadillac, Volvo Amazonmoderna limousiner och många många fler som ni kan välja på.

Goda råd inför er bröllopsdag

På vägen till ert bröllop kan det vara en bra idé att stanna och ta bilder någonstans för att föreviga er dag. Även efter ceremonin kan det finnas utrymme för att ta de fina bilderna i naturen eller i innerstaden på en speciell plats ni valt. Prata med er chaufför och bestäm plats för tagning av era bilder.
Ni vill ha den där perfekta dagen som ni drömt om, och att få lite tips och idéer innan kan vara ett bra sätt för er att bestämma vad just ni vill ha för att dagen ska bli så bra som möjligt. På vår på hemsida kan ni hitta fler tips för er bröllopstransport.

Bil till student, bal eller en speciell fest

Att komma till slutet av sitt hårda arbete i skolan, att äntligen känna att jag har nu läst klart på gymnasiet. Den känslan är speciell.
Många väljer att gå på bal och att antingen själv eller ihop med kompisar åka i bil till bal för att fira att dagen då de ska ta studenten närmar sig.
När sedan dagen för student kommer är känslorna på högsta nivå, man är äntligen färdig med gymnasiet och ska fira det med nära och kära. Att anlända hem i en bil ni valt efter att ha åkt ett tag med bilar, lastbilar, och andra sorters transporter sjungandes att ni tagit studenten är ju det där lilla extra som gör att festen kickar igång samt familj och vänner får roliga bilder på er och studentbilen.
Festen med stora bokstäver närmar sig snart kanske och säkert vill ni anlända med stil, överraska era gäster med att dyka upp i ett passande fordon efter att de anlänt.
Då gör ni det genom att hyra den bil ni drömt om att alltid få åka i, har ni valt tema på festen väljer ni även bilen efter detta temat. Era gäster kommer att bli överraskade och er fest kommer att starta med en gång. Vi lovar er det kommer att bli en snackis och fina bilder för Facebook och Instagram på bilen ni hyrt genom oss på Bilförmedlingen.

Veteranbil för bröllop i Stockholm
Back to top