Transport för bröllop i Uppsala

Uthyrning av veteranfordon till bröllop, student, foto / event

BRÖLLOPSKÖRNING I UPPLAND

I vackra Uppland kan vi på Bilförmedlingen anordna en klassisk bil till bröllop, till fest, eller en sportbil till student eller bal. Eller varför inte en limousine till den stora dag som ni vill fira på ett speciellt sätt?

Enköping

I Enköping även känd som pepparrotsstaden för sina odlingar av pepparrot får man en härlig småstadskänsla när man rullar genom gatorna bland de fina byggnaderna. Hos oss finns ett stort urval av fordon till uthyrning såsom Pontiac , Chrysler, T-Ford, Bentley, Jaguar, Cadillac, Citroën och fler som ni kan välja på för er speciella dag.

Uppsala

I vackra universitetsstaden hittar ni många fina ställen att åka förbi och stanna på när ni åker i ert hyrda fordon från Bilförmedlingen. Slingrande Fyrisån som mynnar ut i Mälaren, Botaniska trädgården, Uppsala slott och ståtliga Domkyrkan är några av de fina platserna.
Här kan ni bl.a. hyra Chrysler, Volvo Amazon, Ford, Cadillac, Rolls Royce, Hundkoja Limousine eller ett härligt ekipage med häst och vagn för bröllop.

Uppland brukar kallas för slottens, herresätenas, runstenarnas och fornlämningarnas landskap.

Bland slott och runstenar är det som gjort för att ha festen, bröllopet ni alltid drömt om. Att anlända med en bröllopstransport från Bilförmedlingen blir pricken över i. Luta er tillbaka medan chauffören kör er med ett glas bubbel i handen och de vackra byggnader och fina natur utanför fönstret av er hyrda bröllopsbil.

Fagersta, Västerås och Köping är några fler ställen i vackra uppland som ni kan hyra transport till bröllop, eller hyra veteranbil till genom oss.

Hyra transport till bröllop i Uppsala
Back to top