Veteranbilar, förkrigsbilar och amerikanska bilar

VETERANBILAR OCH FÖRKRIGSBILAR ATT HYRA FÖR BRÖLLOP ELLER BAL

Bilförmedlingen erbjuder ett stort utbud av trevliga veteranbilar och förkrigsbilar i hela landet. Att ta sig från kyrkan till festlokalen på ett festligt och stilfullt sätt är en dröm för de flesta brudpar. Det ger en extra fin upplevelse för er under bröllopsdagen och ni kommer anlända till kyrkan och festen på ett oförglömligt sätt. Ett litet tips till er som söker en veteranbil för bröllopstransport är att man bör vara ute i god tid. Speciellt under de populära månaderna för bröllop som är maj – augusti.

För alla vackra ungdomar som skall på bal är det alltid trevligt att sticka ut lite när man åker till bal i en vacker veteranbil. Det lämnar ett minnesvärt avtryck till er stora dag.

Se några av våra vackra exemplar nedan:

veteranbil-fiat-torpedo
Hyr bil till bröllop i Skåne
veteranbil-t-ford
veteranbil-a-ford
Hyr veteranbil till bröllop i Skåne

AMERIKANSKA BILAR ATT HYRA TILL BRÖLLOP, STUDENT, SVENSEXA ELLER ANDRA HÖGTIDER

Vi erbjuder bröllopstransport med klassiska amerikanska bilar till bröllop, student, bal, svensexa, möhippa och andra högtider i Stockholm, Göteborg, Malmö och Helsingborg samt alla andra städer i hela Sverige. Med veteranbil kommer ni att anlända till kyrkan och bröllopsfesten med stil och det kan göra så att er stora dag blir perfekt och helt unik.

I Sverige är amerikanska bilar folkkultur. Det finns många brudpar som drömmer om att bli upphämtade efter vigseln i en tidlös amerikansk bil vilket kan skapa ett amerikansk inspirerat tema till sitt bröllop. Dessa glänsande och stora klassiska amerikanare passar även utmärkt som bakgrunden till bröllopsfoto.

Skall ni anordna en svensexa eller möhippa då vill ni ha ett fint och stort veteranfordon att glida fram i när ni upplever roliga aktiviteter tillsammans. Då en Cadillac Convertible från 1950-talet eller en Cadillac Eldorado Cabriolet från 1966 kanske kan vara ett bra alternativt till det. De flesta amerikanska fordon rymmer 4 – 5 personer och är lämpliga som bröllopsbil även med den största brudklänningen.

Studentbil i Malmö
Back to top