Hyra transport till bröllop i Göteborg

Uthyrning av klassisk och sportbil till bröllop, student, foto / event

BRÖLLOPSKÖRNING I GÖTEBORG

Att kunna fokusera på sin alldeles speciella dag, genom att åka i en bil ni valt speciellt för dagen till ära, är något alla bröllopspar borde unna sig. Gör er dag helt unik genom att hyra transporten genom oss på Bilförmedlingen.
Vi har de finaste bilarna att erbjuda till alla typer av uppdrag i Västra Götaland till exempel Göteborg, Kungälv, Borås, Alingsås och Trollhättan.

Hos oss kan ni hyra alla typer av bröllopstransport

En veteranbil, en häst och vagn, en sportbil eller varför inte hyra ett litet tåg där ni kan få plats med även era gäster. Vad speciell och minnesvärd er dag kommer att bli! Tänk er känslan att bara njuta av er alldeles egen dag, anlända till bröllopsfesten på ett lugnt och avkopplande sätt med chaufför och bröllopsbil, som ger minnen för er själva och era gäster för lång tid framåt. Att hyra den där speciella transporten såsom veteranbil, sportbil, häst och vagn ger den stil och glamour samt tema för dagen ni valt. Lås oss hjälpa er att hitta er drömbil till er stora dag! Här är några vackra exemplar vi har att erbjuda i Göteborgstrakten. Rolls Royce, Excalibur, Volvo PV 51 Cab, Volvo PV Sport, Mustang, Allard M1, Volvo Droska, Jaguar, Citroën, Cadillac, Häst och Vagn och många många fler som ni kan välja på.

Bröllopsbilar i Göteborg med omnejd

Att susa ner för Avenyn med ett glas champagne i handen, med sin käraste sidan om. All stress överlämnad till er chaufför som vet vilka stopp ni skall göra. Det enda ni behöver göra är att njuta av er stund.
Stanna till på Avenyn för att ta bilder att föreviga stunden med, kanske vill ni stanna i en park längs vägen att bli fotade i, ert hem, eller något annat fint ställe utanför Göteborg. Det finns helt enkelt många smultronställen i Göteborg för att stanna, njuta av er bröllopsdag och ha era bröllopsbilder tagna med en vacker veteranbil i bakgrunden.

hyr bil i Göteborg
hyra veteranbil för bröllop i Göteborg
Back to top