Speciella regler

Vid bokning av bil till student och bal

Vi vill göra er uppmärksamma på att om ägaren svarar ja till er förfrågan och ni sedan ej fullföljer bokningen (betalar in bokningsavgiften) kommer vi att skicka en faktura på 200 kr. Förfrågningar med ofullständiga adressuppgifter behandlas ej. Då vi tidigare haft problem med många oseriösa förfrågningar som låser upp bilarna för de som verkligen vill boka dem använder vi oss av detta system för att göra Bilförmedlingen bättre för er som verkligen vill boka en bil. Vi hoppas på er förståelse och jobbar hårt för att så snabbt som möjligt hitta en bil till er som ni skall vara nöjda med.

Då student/balsäsongen är väldigt kort och det är många som vill ha bilar under denna period rekommenderar vi att fylla i flera alternativ samtidigt. Era förfrågningar behandlas i den turordning de är inskickade och när vi hittat en bil åt er raderas efterkommande förfrågningar.

Kontrollera med alla berörda parter innan ni bokar. Vi betalar ej tillbaka bokningsavgiften för att någon annan i familjen redan hade bokat en bil eller om kompisarna hoppar av.

Back to top