Tåg, flygplan, båt och veteranbuss

TÅG

Låt bröllopsgästerna åka tåg genom stan till receptionen! Andra udda fordon kan vara att hyra en båt eller något militärfordon kanske. Om man aldrig sett sitt hus från ovan kan man hyra ett flygplan med pilot eller varför inte hyra en helikopter. Vi har även cykeltaxi och motorcykel med sidovagn.

Hade det inte varit trevligt att transportera alla bröllopsgästerna från kyrkan till festlokalen i ett tåg? Jo, du läste rätt. Hos Bilförmedlingen kan man hyra ett tåg för att transportera 35 gäster eller det stora tåget som tar upp till 55 personer. Detta kan vara ett trevligt alternativ till buss.

Tåg uthyres

FLYGPLAN

Andra roliga saker man kan hyra från Bilförmedlingen är flygplan, inklusive pilot då naturligtvis. Detta skulle kunna bli en spännande födelsedagspresent till någon. Att få åka på en flygtur kanske över sitt eget hus. Det är en spännande upplevelse att åka iväg i ett litet Cessna-flygplan som tar 4 personer inklusive pilot.

BÅT

Andra upplevelsepresenter skulle kunna vara en yacht eller daycruiser för att vara kung för en dag i skärgården. Vi har allt från små båtar till lyxbåtar.

Båt uthyres

AMFIBIEBUSS

Varför inte hyra ett väldigt roligt och annorlunda transportmedel som amfibiebuss. Upplevelsen när den 10 ton tunga bussen förvandlas till båt är något som uppskattas av både unga som äldre passagerare.

Amfibiebuss uthyres

VETERANBUSS

Hos Bilförmedlingen kan ni hitta klassiska bussar och veteranbussar till bröllop, fest eller företagsevent.

Här är en exempel av en veteranbuss vi har i vårt register. En röd engelsk dubbeldäckare från början av 1950-talet. Denna londonbuss är en av 6-7 stycken som finns i Sverige. Ca 50 sittande. Den är perfekt att hyra till stora sällskap som bröllopstransport av gäster eller i reklamsyften, festsammanhang, specialkörningar. Vanligaste körningarna är svensexor, möhippor, kickoffer, julbord, förfester, transport från fest till klubb, sommarutflykter.

Eller varför inte ta en tur i en klassisk partybuss. Rullande festvåning, ta festen dit du önskar! Ombord finns enklare bar, 38 sittplatser, dansgolv, kraftiga högtalare, discobelysning i varierade former. Användningsområdena är flera och möjligheterna att ha en toppenstund ombord många. Ibland har trubadurer och band haft konserter på bussen det mesta är möjligt.

Hyra londonbuss i Skåne
Back to top