Sportbilar

SPORTBILAR ATT HYRA FÖR STUDENT OCH EVENT

Det finns många sportbilar att hyra hos Bilförmedlingen för t ex studenttransport. Vi har märken som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes, Maserati, Lotus och många fler. Det finns bilar även denna typ av sportbilar att hyra för självkörning, men ha i åtanke att detta är dyra leksaker och det krävs i regel en hög deposition för denna typ av uthyrning. De flesta sportbilar för uthyrning från Bilförmedlingen är för till exempel när någon tar studenten. Det är då ägaren själv som framför fordonet och en eller flera studenter kan åka med beroende på sportbilens storlek. De flesta sportbilar har dock endast plats för en passagerare .

Sportbil uthyres
Sportbil uthyres

KLASSISKA SPORTBILAR ATT HYRA FÖR BRÖLLOP

Vi ser en ökad trend för brudpar som på sin bröllopsdag vill ha en klassisk eller modern sportbil stående utanför kyrkan när de kommer ut. Och det kan man ju förstå när man ser denna bilden. Tänk dock på att det i regel krävs lite vana att köra en äldre sportbil, t ex kan det vara bra att veta hur man fäller upp taket om det skulle komma en skur.

Sportbil uthyres
Sportbil uthyres

ANDRA SPORTBILAR ATT HYRA

En häftig Porsche Speedster som vi tycker är en klassisk sportbilsikon. Vi har faktiskt även en klassisk svensk sportbil. Vår egen Volvo P1800! Italien är duktiga när det gäller design av sportbilar. Med firmor som Pininfarina, Bertone och Frua. Denna sportbilsklassiker är ritad av svensken Pelle Pettersson som på den tiden jobbade på Volvo. P1800:an var den första riktiga sportbilen från Sverige och till utseendet är den lik många av de klassiska Ferraribilarna. Den stora skillnaden ligger under huven där en B18 på 100 hk vilar. Kanske inte så mycket att skryta med, men med overdrive-växellåda åker man lätt i 110 km/h på motorvägen. Den är en riktig gran touring-bil från 60-talet. Det finns några P1800 att hyra runt om i Sverige på vår hemsida.

Sportbil uthyres
Sportbil uthyres
Back to top