Hyra buss, veteranbuss, dubbeldäckare

Uthyrning av bussar för bröllop och event! T.ex Londonbuss. Vi har ett par stycken londonbussar med på vår sida och även några nyare bussar att hyra. Men vi söker

Polisbil för student, möhippa, svensexa

Äkta amerikansk polis kan vara ett kul fordon för en svensexa eller möhippa

Limousine för fest, event, business eller bröllop. Hyr din limo här.

Lyxa till det och boka en limousine genom Bilförmedlingen

Hyra häst och vagn för bröllop

Vackra ekipage med häst och vagn för bröllop och bal. Droska, häst och släde

Sportbilar uthyres för student och event

Det finns många sportbilar att hyra hos Bilförmedlingen för ex student transport. Vi har märken som Ferrari, Lamborghini, Porsche, Mercedes, Maserati, Lotus och många fler.

Veteranbil att hyra för bröllop och bal

Det finns massor av vackra veteranbilar för uthyrning att välja på hos Bilförmedlingen. Läs mer.

Tåg, båtar, flygplan, amfibiebuss

Låt bröllopsgästerna åka tåg genom stan till receptionen! Andra udda fordon, se mer...   Kan vara att hyra en båt eller något militärfordon kanske. Om man aldrig s

Student och bal

studentbil

Hos Bilförmedlingen finns det massor av studentbilar att transportera hem de nybakade studenterna i. I Malmö, Göteborg och Stockholm är det populärt att åka flak när man tar studenten och vi har även lastbilar att hyra för detta. Vill studenterna inte åka lastbilsflak finns det massor av sportbilar och veteranbilar att hyra. Om du vill hyra en studentbil, har du kommit till rätt ställe! Vi ser till att din transport för studentexamen blir lyckad.

När det är dags för bal på slottet är det limousine eller någon lyxig veteranbil som gäller. Och det finns många limousiner i hela Sverige att hyra för bal hos oss. Man kan hyra limousine för 6 till 8 personer. Och det finns limos i stretch och super stretch eller Hummerlimousine. Alla limousiner är med chaufför. När det gäller att hyra limo till bal måste man vara ute i mycket god tid.

Bröllop och fest

bröllopsbil

Bilar för bröllopstransport finns det i hela Sverige hos Bilförmedlingen. I över 10 år har man kunnat hyra bil för sitt bröllop från oss. Allt från veteranbilar till limousine, eller varför inte hyra en öppen sportbil för sin bröllopsdag? Det finns inget annat ställe som har så stort utbud av transport för bröllop som www.bfm.nu. Det finns bilar att hyra i alla prisklasser och stilar. Från Fiat till Rolls Royce Även bröllopsbilar för vinterbröllop.

Möhippa och svensexa

Innan bröllopet brukar man ha möhippa eller svensexa och även då kan Bilförmedlingen vara en bra hjälp för att hyra något roligt transportmedel. Förslagsvis kanske tjejerna hyr en limousine med chaufför och åker till ett närliggande spa, medan killarna hyr något miltärfordon typ en terängvagn och åker till paintballbanan.

Film, foto och reklam

filminspelning

Hos Bilförmedlingen hittar filmbolag, fotografer och reklambyråer ett brett sortiment av fordon. Många bilar från www.bfm.nu har under åren medverkat i olika filmer, reklamer på tv och musikvideos. T. ex. i den här videon från Tess medverkar en Daimler Limousine hyrd av bfm.nu

Vi har även erfarenhet av större jippon eller events där kanske 20-30 bilar hyres och medverkar på samma gång.

 

Hyra buss, veteranbuss, dubbeldäckare

Uthyrning av bussar för bröllop och event! T.ex Londonbuss.

dubbeldäckare att hyra

Vi har ett par stycken londonbussar med på vår sida och även några nyare bussar att hyra. Men vi söker bussbolag eller dig som har en buss och vill finnas med i vårt register eftersom vi har stor efterfrågan på just bussar för bröllop.

Här har vi en fin veteranbuss från 1965 som har varit i trafik på Värmdö. Den kan hyras för bröllopsgäster, svensexa, möhippa eller liknande. Bussen finns att hyra i Stockholm.

Veteranbuss att hyra

Fler veteranbussar:

Volvo B58 1970 års modell. Denna klassiska SJ buss trafikerade många orter i Sverige under 1970-90 talet. Bussen kan användas för tidstypiska event, bröllop, student, svensexa eller möhippa. Bussen har trafiktillstånd och är tillåten att använda i Stockholms miljözon. Bussen är i fint patinerat originalskick och kan hyras i Stockholm.

 

hyra buss stockholm

 

Hyra dubbeldäckare:

Dubbeldäckare är en buss med två våningar. Den mest kända modellen är antagligen Routemasterbussarna i London. Dessa går inte längre i reguljär trafik, utan numera bara på två så kallade Heritage Routes i centrala delarna av London. Begagnade exemplar av Routmaster har sålts till bland annat Sverige, men är dock inte lämpade att användas i trafik med anledning av den svenska högertrafiken. Det finns dock inget i förbud mot att göra det.

Dubbeldäckare som stadsbuss finns även i fler engelska städer samt i Berlin. Även Linköping och Stockholms lokaltrafik har haft dubbeldäckade bussar. Från sommaren 2011 kommer det gå dubbeldäckade bussar i linjetrafik mellan Stockholm och Norrtälje.

Det finns också turistbussar av dubbeldäckartyp. Då kan man inte ha bagage under golvet, utan istället är bakre delen av första våningen gjord för det. I Norrland finns sådana som linjebussar på längre linjer, t.ex mellan Sundsvall - Haparanda och Umeå - Luleå.

Bilförmedlingen

Under Schiebler Scandinavia AB
Scoutvägen 25, 261 93 Saxtorp
Organisationsnummer: 556793-3378